Buradan Giriş Yapın


kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa bu alanı boş bırakabilirsiniz.
08.04.2024 13:06

Çevrimiçi Chat’in 2001 yılından bu zamana kadar lideri konumunda olan Chatci.net , sizlere Hızlı Chat hakkında bilinmeyenleri en doğru ağızdan aktarıyor.

Türkiye’de hızlı chat denilince akla ilk gelen sitelerden olan Chatci.net sizlere bu kalitenin tesadüf olmadığını ispatlar seviyesinde bir hizmeti uzun yıllardır sağlamaktadır. Kullanıcılarımızın bu hızlı sohbet imkanını almalarını önemsiyor ve bunun için elimizden gelen tüm yenilikçi sistemleri, projemizde sürekli aktif hale getirerek sizlere yıllardır kesintisiz chat imkanı sağlıyoruz.

Sizlerin kıymetli zamanı bizim için tesadüflere dayalı olmamalı

Chatci.net olarak sizlerin giriş bölümünden sohbet ettiğiniz ekranlara ve oradaki mesajlaşma sistemindeki faaliyetlerinizde tam performans ile sonuç alabilmeniz için bir çok değişim ve gelişimleri yakından takip ediyoruz. Bu çalışmalar yerinde anlık olarak takip edilerek günümüzün popüler teknolojilerinden olan Yapay Zeka teknolojilerini de içermektedir, sistemlerimiz içerisinde 2020 yılından itibaren aslında yapay zeka teknolojisi kullanılmaktadır, son dönemlerde bu durum sıkça söylenir ve bilinir hale gelmiş olsa da Chatci.net ailesi bu sistemleri yıllar önce aktif ederek kullanıcılarının beğenisine sunmuştur. Bu nedenle daha hızlı sohbet imkanını diğer bir çok siteye göre de erken keşfetmişlerdir.

Hizli Chat Sistemimizi Bu kadar İyi Yapan Detaylarımız

  • Sistemlerimiz tamamen yerli cihazlar üzerinde datacenterlar üzerinde muhafaza edilmektedir, aynı zamanda yaşanılacak bölge de ülke de yaşanılacak enerji kesintilerine karşı güvenlik önlemleri almış olmamıza rağmen yetinmeyerek yurt dışında bulundurduğumuz sanal sunucular üzerinden de her 5 dakika ‘da bir sistemlerimiz olası kötü durumlara karşı kendini yedeklemeye alır ve ihtiyaç halinde kullanılması adına 3 yıl kadar muhafaza eder.
  • Site de kullanılan yazılım dili ve program olarak özellikle yeni nesil sitede kullanılan PHP tabanında çalışan WordPress yazılım tercih edilmiştir. Bunun nedeni basit kullanım ve arayüz desteğini sadece tasarım aşamasında değil kullanıcı açısından da kolay kullanım imkanı sağlaması ve gereksiz bilgi veri ve dosya yoğunlu yaratmayarak fazla disk alanından uzak tutarak daha hızlı açılan sayfalar ve ekranlar elde etmek amacı ile bu sistem tercih edilmiştir.
  • Web sunucularımızın tamamı 2 farklı işletim sisteminde birbirinden bağımsız olarak çalıştırılmaktadır, Windows işletim sistemi ve Linux işlemi sistemi farklı makinelerde ve birbirine sentronize olsalarda bağımsız olarak çalışmaktadırlar.
  • Sohbet ekranlarımız 3 farklı applet üzerinden çalışmaktadır, bunun nedeni her hangi birinde bir sorun olması açısından yedekli giriş imkanını vermesidir, aynı zamanda her applet farklı firmalardan ve farklı alt yapılardan meydana gelmiştir. Ana kodlama dili javadır, her biri bağımsız Note.JS üzerinden hazırlanmış ve sistemlerimize entegre edilmiştir.
  • Sohbet ekranı üzerinde yaratılabilecek DDoS ve vb. Atak sistemlerinden korunmak ve kullanıcılarımızı korumak adına 130 mbps saldırı altında bile size hissettiremeyecek Türkiye’nin en büyük Firewall güvenlik duvarı oluşturulmuştur.
  • Sistem üzerinde olası saldırılara karşı içerisinde bulunan Yapay Zeka Teknolojileri sayesinde kötü mesaj ve durumlar veya lamer saldırılarına karşı 7/24 aktif olarak sistemler sayesinde siz değerli kullanıcılarımızın bu durumu farkettirmeden platform’umuzdan uzaklaştırmaktadır.

Biz sizin keyfinizi tesadüflere bırakmadık sizlerde 2001 yılından bu zamana kadar bizi yalnız bırakmadınız.

Sizler tesadüf eseri burada olabilirsiniz ama kalite için devam edersiniz.

Biz hizmet vermeye başladığımız yıllar içerisine bu durumun tam olarak yukarıda belirtildiği gibi olduğunu anladığımız zaman içerisinde sizlerin isteklerini beklentilerini ve temennilerini göz ardı etmeden size en guzel chat imkanını sağlayı kendimize misyon edilmiş halde yolumuza sizlerle devam ediyoruz.


Bu konu tarafından 7 ay önce paylaşıldı.

Etiketler: , ,


⚠️ Bilgilendirmeler

  • Yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, #OperHelp kanalından alabilirsiniz.
  • Chatci.net'de yetişkinlere yönelik +18 (cinsel sohbet) etmek, argo, ve siyasi konuşmalar kesinle yasaktır.
  • Chatci.net T.C Yasası gereğince yasaklanan ve suç sayılan tüm maddelleri dikkate alır.
  • Diğer (sohbet siteleri) reklamını yapmanız halinde süresiz olarak banlanırsınız.
  • Uygulama üzerinden bağlandığınızda çıkış için cihazınızın ekranını yukarı kaydırmanız yeterlidir.
  • Lütfen tanımadığınız, yeni tanıdığınız insanlarla özel bilgilerinizi paylaşmayınız.
  • Sitemiz tamamen ücretsizdir. Herhangi bir ücret talep eden kişiyi lütfen bildirin
  • Kelime, şişe çevirmece ve diğer oyun odalarında sadece sorulara cevap verebilirsiniz.
  • 🔞​ yaşını doldurmuş, (reşit) olan bay ve bayanlara özel Web tabanlı sohbet sitesi

👥 Chat Odaları Hakkında

Dünyanın her bir yerindeki chatcilerden, 120 kanalda, 4 farklı sistemden (mirc, web, mobil, uygulama) tamamen ücretsiz olarak hiç bir üyelik gerektirmeden 388 kişi ile dilediğinizce konuşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 07.03.2024 - 11:20:00 Bilgiler 5 dakika da bir yenilenmektedir.