Buradan Giriş Yapın


kullanıcı
şifre
* Şifreniz yoksa bu alanı boş bırakabilirsiniz.
08.04.2024 10:39

Türkiye’nin çevrimiçi islami chat sitesi olan chatci.net 2001 yılından bu zamana kadar sizlerle olmaya devam ediyor.

islamiyeti sadece kitaplardan öğrenmek yazanın bilgisi kadarını gösterir, bir de anlatanı dinlemek istemezmisiniz. ?

Hatiplerimizin anlatımıyla islami bilgilerinize yenilerini katıyoruz.

Türkiye’nin Tartışmasız En İyi islami chat sitesi

Türkiye’de çevrimiçi chat alanında yıllardır lider olan chatci.net sizlere düzeyli her yaştan ve her görüşten olan bireylere islamiyet hakkında akademik ve ilmi olarak bilgi ve birikimlerini aktarmak için günün her saati online olan arkadaşlarımızın anlatımıyla gerçekleştirilen islami chat servislerine davet ediyoruz. islami sohbet sadece belirli bir kişiden dinlemek sadece belirli bir görüş ve düşüncenin aktarılmasından ibaret olduğunu biliyor ve buna asgari seviyede dikkat ediyoruz. Müftülük görevinde olan memur arkadaşlarımızın aktarımları ile birlikte sohbetlerine aynı zamanda cami müezzinleri de destek kullanıcılarımızı her bakış açısına ve her duruşun fikir düşünce ve bakış açılarının yorumlarıyla buluşturuyoruz.

Sizin huzurunuz bizim için en önemli detaylardan birisi

Site içerisinde geçirdiğiniz vakitin kıymetini ve önemini ciddiye alıyor ve sitemizde bulunduğunuz süre zarfında keyifli bir vakit geçirmeniz için elimizden gelen tüm çabayı bu noktaya dikkat çekecek şekilde hazırlıyoruz. Gerek site içerisindeki görsellerin hazırlanması gerek site içerisinde kaldığınız sürenin gözlerinize zarar vermeyecek şekilde hazırlanması ve renk uyumları ile birlikte, site hızı, kullanışlılığı gibi detaylar teknik arkadaşlarımızın özenli çalışmaları sonucunda sizlere sunulmaktadır.

Para için değil hayır için yapıyoruz.

Chatci.net islami chat odaları içerisinde verilen tüm servisler ücretsiz şekilde verilmektedir, ehli sünnet arkadaşlarımızın bu zamana kadar bize sağlamış olduğu manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu destekler sayesinde site içerisinde hiç bir faaliyetiniz ücrete tabi olmayacak şekilde hazır edilmiş ve sizlere sunulmuştur.

Ücretsiz Sınırsız Hizmet

  • Konuşma süreniz sınırlanmaz.
  • Konuşma mesajlarınız sınırlanmaz.
  • Konuşma mesaj sayınız sınırlanmaz
  • Site de kalma süreniz sınırlanmaz , bunlar ve bunlardan daha fazlası platform içerisinde sizlere ücretsiz şekilde verilmektedir

Alanında lider yazılımcı arkadaşlarımızın destekleri ve gönüllük esasına uyan şekilde olan destekleri sayesinde bundan önce olmadığı gibi bundan sonra da allah’ın izni ile bu şekilde devam etmeyi temenni ediyoruz.

Güvenliğiniz Bizlere Emanet

Site içerisinde kaldığınız süre zarfında sizin aktardığınız ve size dair olan tüm bilgileri kapalı şekilde saklıyoruz hatta bir çoğunu almıyoruz diyebiliriz. Siteye girişte sadece bir kullanıcı adı belirlersiniz ” rumuz ” onun dışında size dair her hangi bir bilgi istenmez talep edilmez. Sadece kullanmış olduğunuz rumuzum sabit olsun sadece ben kullanmak istiyorum diyebileceğiniz ortamda ise sadece geçirli 1 adet email adresine tescil edilebilme amacı ile ihtiyaç duyulur onun dışında her hangi bir bilgi ( isim, tc, tel vb. ) ihtiyaç duymayacak kişi hak ve hürriyeti ile birlikte kişilik haklarını ihlal edecek her hangi bir bilgiye ihtiyaç duyulmamaktadır.

Günümüzün ve geleceğimizin yardımcı ara elemanı olarak kullanılan Yapay Zeka Teknolojisi Chatci.net üzerinde senelerdir bulunmaktadır, siz mesajınızı karşınızdakine iletmeden sistem sorun veya problem olup olmadığını rahatsızlık verecek bir şey olmadığını kendi filtresinden geçirerek sizlere iletir, bu durum aynı zamanda sizlere gönderilen mesajlar içinde geçerlidir. Bu nedenle Platform’umuz içerisinde huzuru bozacak endişeye müsade edecek bir ortam uzun yıllardır görülmemektedir. Bu tarz eylemler önceden tespitlendirilerek bu eylemler içerisinde bulunan arkadaşlarımızı üzülerek ilerleyen dönemlerde tahsis etmiş olduğumuz bu huzur ortamını bozmamak adına kendilerine teşekkür ederek sunucularımızdan uzaklaştırmak zorunluluğumuz oluşmaktadır.

Bizler Chatci.net sitesi içerisinde mobil islami chat servislerinde yaşanılacak problemleri tesadüflere bırakmadık sizlerle bu kaliteyi bizimle paylaşarak kıymetli zamanınızı tesadüflere bırakmamanızı ve bizlerle birlikte olmanızın temennisi içerisinde olarak şimdiden iyi sohbetler diliyoruz.

Site içerisinde bulunduğunuz süre zarfında oluşabilecek sorun problem veya şikayetlerinizi sitemiz içerisinde bulunan yönetici arkadaşlarla paylaşabilir veya site içerisinde bulunan iletişim bölümünden doğrudan site sahibine iletebilirsiniz. İnsanoğlunun bulunduğu her yerde ve her ortamda hatalar olabilir bizlerde bir insan olarak hata yapabilir veya bir sorunu gözümüzden kaçırabiliriz bu nedenle sizlerinde öneri ve görüşlerine her daim önem veriyor ve dikkate alıyoruz. 2001 yılından bu zamana kadar sizlerin öneri görüş ve şikayetlerini dikkate alarak gelmiş olduğumuz bu noktadan daha ileriye yine sizlerin öneri ve fikirlerini dikkate alarak ilerleyeceğimizi unutmadık.


Bu konu tarafından 7 ay önce paylaşıldı.

Etiketler: , ,


⚠️ Bilgilendirmeler

  • Yardıma ihtiyacınız olduğunu düşünüyorsanız, #OperHelp kanalından alabilirsiniz.
  • Chatci.net'de yetişkinlere yönelik +18 (cinsel sohbet) etmek, argo, ve siyasi konuşmalar kesinle yasaktır.
  • Chatci.net T.C Yasası gereğince yasaklanan ve suç sayılan tüm maddelleri dikkate alır.
  • Diğer (sohbet siteleri) reklamını yapmanız halinde süresiz olarak banlanırsınız.
  • Uygulama üzerinden bağlandığınızda çıkış için cihazınızın ekranını yukarı kaydırmanız yeterlidir.
  • Lütfen tanımadığınız, yeni tanıdığınız insanlarla özel bilgilerinizi paylaşmayınız.
  • Sitemiz tamamen ücretsizdir. Herhangi bir ücret talep eden kişiyi lütfen bildirin
  • Kelime, şişe çevirmece ve diğer oyun odalarında sadece sorulara cevap verebilirsiniz.
  • 🔞​ yaşını doldurmuş, (reşit) olan bay ve bayanlara özel Web tabanlı sohbet sitesi

👥 Chat Odaları Hakkında

Dünyanın her bir yerindeki chatcilerden, 120 kanalda, 4 farklı sistemden (mirc, web, mobil, uygulama) tamamen ücretsiz olarak hiç bir üyelik gerektirmeden 388 kişi ile dilediğinizce konuşabilirsiniz.

Son Güncelleme : 07.03.2024 - 11:20:00 Bilgiler 5 dakika da bir yenilenmektedir.